Home » Blog » Adoptie » Adoptie
zielsafstemming

Adoptie

door | 18 jun, 2020 | Adoptie

Geadopteerd zijn; een koppeling met jouw geboorte, verbinding met jouw biologische ouders, verbinding met jouw geboorteland, verbinding met jouw adoptie-ouders.

Wat is het soms ingewikkeld en verwarrend. En dat is begrijpelijk. Toen je werd geadopteerd veranderde jouw wereld compleet. Jouw biologische ouders konden niet meer voor je zorgen en vanuit pure liefde en kracht wilden ze het beste voor jou. Ze hebben hulp gevraagd om iemand te zoeken, die liefdevol voor jou kan gaan zorgen. Alles voor je zal doen om je een warm thuis te kunnen bieden en je zal ondersteunen waar mogelijk.
Voor jou is deze nieuwe wereld erg spannend (geweest). Je bent vast in een ander land gaan wonen, een totaal andere cultuur dan je gewend bent. Je adoptie-ouders zijn zo anders, ze voelen niet vertrouwd, zeggen woorden die je niet kunt verstaan. En toch, toch ben jij zo sterk en krachtig dat je ervoor gaat.  Je groeit op weg naar je nieuwe toekomst. Door de adoptie heb je er 2 ouders bijgekregen. Want adoptie betekent dat je 4 ouders hebt, je 2 biologische ouders en je 2 adoptie-ouders. Respecteer jij de energetische verbinding met je biologische ouders? Voel je verbinding met je adoptie-ouders? Of maakt het je juist onrustig. Ga je dierbaren om je heen pleasen om hen niet te hoeven kwetsen, omdat je bang bent ze te verliezen? Wat voel jij nu echt??

Adopteren; verbinding met jouw adoptiezoon of adoptiedochter, verbinding met zijn/ haar biologische ouders, verbinding met het geboorteland van je adoptiezoon of adoptiedochter.

Op het moment dat je de beslissing neemt om te gaan adopteren voelt het als een soort zwangerschap. Je verlangen groeit en groeit in volledig bewustzijn. Stapje voor stapje kom je in het proces dichterbij, waarna het moment komt dat je je kindje mag gaan ophalen in het geboorteland of op een andere plek. Jouw wereld wordt gevuld met blijdschap, verlangen en nieuwsgierigheid. Je wordt papa of mama voor de eerste keer. Wie weet zelfs voor de tweede of derde keer. Wat een rijkdom! Het moment dat je je kindje in de armen mag gaan sluiten komt steeds dichterbij. Als je je kindje voor de eerste keer ziet, voel je alleen maar liefde. Het heeft zo mogen zijn, je zoon of dochter hoort bij jou. Vanaf dan wordt het gevoel alleen maar groter en groter. Maar wat als dit gevoel niet groeit? Wat als je je niet met je kindje kunt verbinden? Wie weet leg je er teveel druk op en wil je te graag dat je kindje zich aan je hecht. Besef wel dat je kindje heel veel tijd nodig heeft om te voelen wie jij bent, wat jij doet en vooral hoe je het doet.

Geadopteerd zijn of adopteren is een nieuwe start maken. Opnieuw jezelf verbinden met je nieuwe vader, je nieuwe moeder, je zo gewenste kindje, je nieuwe broertje, je nieuwe zusje. Het heeft tijd nodig, respect en heel veel liefde.

Hoe gaat het met jou na de adoptie? Heb je behoefte om nog meer verbinding met jezelf te voelen of juist met je kindje. Luister jij naar je gevoel, waar ligt jouw eigen grens? Via een energetische sessie kan ik jou hierin begeleiden. Kijk hiervoor op https://praktijkmeili.nl/energetische-sessie/

Wil je liever naar buiten of gericht een familie-opstelling maken, kijk hiervoor op https://praktijkmeili.nl/in-verbinding/

Heb jij behoefte om energetische verbinding te maken met je biologische ouders, hierbij kan ik je op jouw tempo begeleiden.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden via een intakegesprek https://praktijkmeili.nl/contact/ Ik luister en voel wat jij nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin