Aanbod Trajecten individueel

Buiten, online of in de praktijk
A

Onrustig

A

Vermoeid

A

Niet luisteren naar je 'onderbuikgevoel'

A

Over je eigen grens gaan

A

In beweging blijven na de opstelling/ sessie

Hoe verloopt een intuïtief en energetisch Traject?

Jij voelt en kiest welk Traject voor jou past. Graag voel ik met jou mee, ik zal eerlijk zijn! Maak gerust een belafspraak  https://praktijkmeili.nl/afspraak-maken/ Je start een Traject buiten, online of in de praktijk. Belangrijk onderdeel van de Trajecten zijn de energetische opstellingen/sessies.

Voordat ik jou in de praktijk, buiten of online ontmoet stem ik mij af op jouw energie, op jouw onderbewuste. Ik voel al een stukje van wat er tijdens de sessie aangeraakt mag worden en of er één of meerdere edelstenen of etherische olie (o.a. boomolie) ingezet mogen worden. Deze edelstenen en olie zijn een hele mooie toevoeging.

Vanaf het moment dat ik met jou in gesprek ga, verbind ik mij met jouw energieveld. Ik kan van tevoren niet benoemen wat er tijdens de behandeling langs mag komen. Door mijn verbinding met het Universum, voel, hoor en zie ik tijdens de behandeling waar jij behoefte aan hebt. Daarbij gebruik ik lichaamsgerichte energetische therapie, opstellen, mediteren, visualiseren, een ritueel of een andere passende oefening.

Op jouw tempo komen ervaringen uit het verleden ‘naar boven’. Door het bespreken hiervan ontstaat inzicht en wordt de blokkade weggehaald, waarna de energie in jouw lichaam weer kan gaan stromen. Hierna ontstaat innerlijke rust, je krijgt meer energie en vaak zijn de lichamelijke klachten verminderd of verdwenen.

“Neem de tijd om stapje voor stapje te groeien naar bewustwording”

Ik heb de energetische therapie gedaan bij Heidi. Ze neemt alle tijd voor je en voelt alles goed aan. Het is bijzonder hoeveel emoties er los kunnen komen, zonder dat je het tegen kunt houden, wat uiteindelijk als een opluchting voelt.

Gemma

Ik vond de behandeling heel fijn. Ik heb er heel veel aan gehad. Je kunt goed met Heidi praten, dat vind ik ook heel erg belangrijk. De telefoongesprekken heb ik als fijn ervaren. Ik vind jou een fantastische lieve vrouw. Na het telefoongesprek was ik rustig, je zei precies wat ik nodig had. Dat was ook zo tijdens de behandeling in de praktijk.

Corrie

Energetische sessies in het traject buiten, online of in de praktijk

Inzicht in wat er speelt op de manier die voor jou goed voelt. Vertrouw op je intuïtie.
Voel wat past voor jou…

“PUUR OMDAT JIJ JIJ BENT…”