Over mij

Ik ben Heidi Schut, 54  jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.
In mijn vrije tijd ga ik erg graag wandelen, ik hou van lezen en tuinieren.

In 2015 ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Voor mij het laatste puzzelstukje. Stap voor stap heb ik ontdekt hoe ik mijzelf kan beschermen tegen prikkels. Dat het goed is om te luisteren naar mijn onderbuikgevoel.
Nu weet ik waar mijn grenzen liggen en wat ik kan doen om mij krachtig en energiek te voelen. 

In 2018 heb ik de opleiding tot lichaamsgericht energetisch therapeut afgerond.
Daarnaast heb ik de opleidingen Spiritueel Lichtwerk, Lichaamsgerichte Therapie voor kinderen en Systemisch Werk afgerond.
In 2023 heb ik NEI-coaching aan mijn praktijk kunnen toevoegen.

Een grote eye-opener is geweest, dat ik een alleengeboren tweeling ben. Mijn broertje is in de baarmoeder na 3 maanden overleden. Dit heeft mij veel antwoorden gegeven.

Sinds 2018 heb ik een eigen praktijk in Doetinchem.

Vanaf die tijd ben ik gaan groeien in mijn spiritualiteit. Door mij met jou te verbinden ontvang ik de nodige informatie hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Hierbij kan het nodig zijn dat ik contact leg, tussen jou en je overleden dierbare, iemand in je generatie, een vorig leven.
Ik blijf hierbij altijd in het hier en nu, met beide voeten op de grond. Hierdoor ontstaat een respectvolle, stabiele en rustige verbinding.

Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen begeleiden om op diepere lagen te doorvoelen wat nog ‘opgeruimd’ mag worden met als resultaat meer energie en veel inzicht.

Gezien mijn ervaring en kennis kan ik jou begeleiden bij:
-> Inzicht, acceptatie alleengeboren tweeling
-> Belemmeringen in de vrouwenlijn of

mannenlijn
-> Herkenning en inzicht in je generatie
-> Vorig leven
-> Heftige gebeurtenissen in jouw leven
-> Herkenning en erkenning van jouw
      spiritualiteit
-> Angst
-> Burn-out
-> Het her-en erkennen van jouw grenzen
-> Leren vertrouwen en luisteren naar jouw
      intuïtie

Mijn kracht is het leggen van verbinding en luisteren naar wat je eigenlijk wil zeggen. Ik ben intuïtief, aards spiritueel, eerlijk en praktisch.

Ik blijf in verbinding met mijzelf, leer van moeilijke periodes en luister naar signalen. Dit brengt mij verder in mijn groei.

Ik werk veel met edelstenen, op gevoel pak ik een edelsteen erbij tijdens een sessie. De betekenis klopt altijd met wat er speelt of aangekeken mag worden.

Mijn doel is jou er bewust van te maken, dat het zo waardevol is om te luisteren naar je intuïtie. Te voelen waar jouw kracht ligt in jouw spiritualiteit.

Ben jij graag in de natuur? Ik begeleid jou buiten in het bos in Doetinchem. Ik luister, voel, ruik en kijk naar de signalen die de natuur voor jou  heeft.

Voel wat past voor jou, buiten of binnen.

Een sessie en traject brengt zoveel helderheid, het maakt keuzes makkelijker. Het is een cadeau aan jezelf en brengt je terug naar JOU!

Volg mij op Social Media: