Meer over mij

Over mij

Ik ben Heidi Schut, 53  jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen, meubels verven en tuinieren.

In 2015 ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Voor mij het laatste puzzelstukje. Stap voor stap heb ik ontdekt hoe ik mijzelf kan beschermen tegen prikkels. Dat het goed is om te luisteren naar mijn onderbuikgevoel. Het heeft mij nu zover gebracht dat ik mij krachtig en energiek voel en weet waar mijn grenzen liggen.
In 2017 heb ik de opleiding tot lichaamsgericht energetisch therapeut gevolgd bij Centrum Puur. In 2018 heb ik de opleiding afgesloten. Ook heb ik bij Centrum Puur de cursussen SOL (spirituele opleiding lichtwerk), lichaamsgerichte therapie voor kinderen en Systemisch Werk gevolgd.
Vlak na het behalen van het diploma in 2018 voor de opleiding, ben ik mijn eigen praktijk in Doetinchem gestart. Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen begeleiden naar meer inzicht.

Gezien mijn ervaring en kennis begeleid ik cliënten met burn-out of klachten op dit vlak, leren luisteren naar hun intuïtie en de eigen grens willen aanvoelen.

Mijn kracht is het leggen van verbinding en luisteren naar wat je eigenlijk wil zeggen. Ik ben intuïtief en spiritueel.

Ik blijf in verbinding met mijzelf, leer van moeilijke periodes en luister naar signalen. Dit brengt mij verder in mijn groei.

Ik werk veel met edelstenen, op gevoel pak ik een edelsteen erbij tijdens een telefoongesprek of sessie. De betekenis klopt altijd met wat er speelt of aangekeken mag worden.

Mijn doel is jou er bewust van te maken, dat het zo waardevol is om te luisteren naar je intuïtie.
Ben jij graag in de natuur? Ik begeleid jou graag buiten in het bos in Doetinchem.

Voel wat past voor jou, buiten, telefonisch of binnen.

Een sessie en traject brengt zoveel helderheid, het maakt keuzes makkelijker. Het brengt je terug naar jezelf!

Volg mij op Social Media:

Hoe cliënten mij ervaren…

Heidi heeft me geholpen door me te begeleiden in sessies en opstellingen, me te laten doorvoelen wat er gezien en gevoelt mag worden. Soms was het lastig om het te doorvoelen, maar door haar aanwezigheid, voelde het veilig om te doen. Na een sessie of gesprek weer inzichten gekregen en voelt het zo fijn en je voelt ook echt dat de energie weer kan stromen. Een lieve pure vrouw, die ik zo ontzettende dankbaar ben.

Evelien

Ben je bereid vandaag nog te investeren in jezelf?

Ga je samen met mij ontdekken hoe je weer in verbinding kunt komen met jouw intuïtie?