Over mij

Ik ben Heidi Schut, 54  jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.
In mijn vrije tijd ga ik erg graag wandelen, ik hou van lezen, tekenen en tuinieren.

In 2015 ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Voor mij het laatste puzzelstukje. Stap voor stap heb ik ontdekt hoe ik mijzelf kan beschermen tegen prikkels. Dat het goed is om te luisteren naar mijn onderbuikgevoel. Het heeft mij nu zover gebracht dat ik mij krachtig en energiek voel en weet waar mijn grenzen liggen.
In 2017 heb ik de opleiding tot lichaamsgericht energetisch therapeut gevolgd bij Centrum Puur. In 2018 heb ik de opleiding afgesloten. Ook heb ik bij Centrum Puur de cursussen SOL (spirituele opleiding lichtwerk), lichaamsgerichte therapie voor kinderen en Systemisch Werk gevolgd.
Vlak na het behalen van het diploma in 2018 voor de opleiding, ben ik mijn eigen praktijk in Doetinchem gestart. Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen begeleiden om op diepere lagen te doorvoelen wat nog ‘opgeruimd’ mag worden met als resultaat meer energie en veel inzicht.

Gezien mijn ervaring en kennis begeleid ik cliënten met onrust, angst, verliesverwerking, burn-out of klachten op dit vlak, leren luisteren naar hun intuïtie, eigen grens leren aanvoelen. Verder begeleid ik bij het respectvol en in rust het aankijken van één of meerdere vorige levens.

Mijn kracht is het leggen van verbinding en luisteren naar wat je eigenlijk wil zeggen. Ik ben intuïtief en spiritueel.

Ik blijf in verbinding met mijzelf, leer van moeilijke periodes en luister naar signalen. Dit brengt mij verder in mijn groei.

Ik werk veel met edelstenen, op gevoel pak ik een edelsteen erbij tijdens een telefoongesprek of sessie. De betekenis klopt altijd met wat er speelt of aangekeken mag worden.

Mijn doel is jou er bewust van te maken, dat het zo waardevol is om te luisteren naar je intuïtie. Te voelen waar jouw kracht ligt in jouw spiritualiteit.

Ben jij graag in de natuur? Ik begeleid jou buiten in het bos in Doetinchem. Ik luister, voel, ruik en kijk naar de signalen die de natuur voor jou  heeft.

Voel wat past voor jou, buiten of binnen.

Een sessie en traject brengt zoveel helderheid, het maakt keuzes makkelijker. Het is een cadeau aan jezelf en brengt je terug naar JOU!

Volg mij op Social Media: