ENERGETISCHE SESSIE

Verbinding met jouw energie

Voel jij je onrustig en weet je niet waardoor?

Ben je moe en lukt het je niet jezelf op te laden?

Heb je geen verbinding met jouw intuïtie?

Voel je dat je energie uit balans is?

Weer in verbinding met jezelf

Meer energie, rust en inzicht in wie jij bent en wat je kunt. Je voelt weer waar jouw grenzen liggen, hoe je kunt voorkomen dat je energie wegvloeit en wat je nodig hebt om in verbinding te blijven met jouw onderbuikgevoel.

Door het volgen van een traject of een lossse energetische sessie, worden de inzichten die je tijdens de sessie hebt gekregen goed in je systeem vastgezet. Stukje voor stukje, op jouw tempo.

Deze sessie en het traject geef ik in de praktijk in Doetinchem, buiten in de natuur en online.

“Graag ga ik met jou mee op reis naar wie jij diep van binnen bent”

Weer in verbinding met je intuïtie

Door mijn burn-out ben ik mij meer gaan richten op vrouwen die over hun eigen grens gaan en geen verbinding hebben met hun onderbuikgevoel.

Ik heb een opleiding lichaamsgerichte energetische therapie gevolgd.
Tijdens deze opleiding heb ik al veel cliënten mogen begeleiden.
Het familiesysteem is van grote invloed op het leven van ieder lid in een familie. Dit interesseert mij enorm. Daarom heb ik een cursus systemisch werk gevolgd.
Door mijn spiritualiteit voel, hoor en zie ik wat iemand nodig heeft. Dit is voor mij de basis tijdens jouw behandeling.

 

 

Ook jij kunt je blij en gelukkig voelen.

Je zit lekker in je vel

Je hebt weer genoeg energie

Je neemt bewust tijd voor jezelf

Nu is het de tijd dat je op zoek gaat naar jouw diepste zelf

Als je interesse hebt in een traject of sessie, maak ik eerst een afspraak voor een gratis telefonische intake. Ik luister naar je en voel met je mee. Dan gebeurt er al iets in jouw systeem. Tijdens het gesprek zal ik puur en eerlijk aan jou doorgeven past. Kies je voor een losse sessie of voor een traject. Wees ervan bewust dat een traject op nog diepere lagen doorwerkt dan een eenmalige sessie.
Voelt het van beide kanten goed te starten, dan plannen we een afspraak in.
Als ik start met een sessie, zal ik eerst naar je luisteren. Wat speelt er bij jou, waar heb je behoefte aan? Ben jij goed geaard op dat moment?
Misschien is er een aardingsoefening, meditatie of iets anders nodig. Als je puur in verbinding bent met jezelf, zal ik de sessie starten.

Je bent het waard om je gelukkig en energiek te voelen

Laten we samen kijken hoe ik je hierin kan begeleiden

Veelgestelde vragen

Kan ik mij voorbereiden op een sessie.

Kan ik mij voorbereiden op een sessie?

Nee dat is niet nodig. Als je bij mij komt in de praktijk, zal ik mij met jou verbinden en voelen wat jij nodig hebt voordat we verdergaan.
Dat kan een grondingsoefening of meditatie zijn. Van daaruit gaan we verder. 

De trajecten zijn goedkoper dan 1 sessie.

Op de trajecten heb ik een korting toegepast, omdat ik heb ervaren dat het meer effect geeft als er meerdere sessies worden gevolgd.

Hoe weet ik of energetische therapie bij mij past.

Als jouw aandacht is getrokken naar de energetische therapie is dat niet voor niets. Ik heb de ervaring dat iets zich laat zien op het juiste moment.

Voordat je bij mij afspreekt voor een energetische sessie of zielsafstemming, maak ik van tevoren altijd een afspraak voor een belmoment met jou.
In dit gesprek leg ik verbinding met jou en zal voelen wat er voor jou past. Hierover zal ik altijd eerlijk zijn.

Kan ik beter een 1 op 1 of groepstraject volgen.

In een 1 op 1 traject begeleid ik jou alleen in mijn praktijk of buiten. Er kunnen emoties bovenkomen en er is puur aandacht voor jou.

In een groep bij het zielskrachttraject begeleid ik jou samen met Evelien van Straal vanuit je Hart.
Ook hier kunnen emoties bovenkomen en er is zeker ook aandacht voor jou. Het verschil is dat er in een groep verbinding en herkenning kan ontstaan van onderwerpen, die als vanzelf bij andere leden van de groep zullen resoneren.

Jij mag voelen wat het beste bij jou past. Als je het lastig vindt wat pas, maak gerust een belafspraak. Dan spreken we een datum en tijd af dat ik met jou meevoel.

 

 

Wordt het traject of sessie vergoedt.

Nee de trajecten of losse sessies worden niet vergoedt door de zorgverzekering.

Gratis 30 minuten Kennismaking

Mijn missie is om jou weer in verbinding te brengen met je intuïtie.

Graag verbind ik mij voor 30 minuten met jou om je alvast Energetische Ondersteuning te geven. Hierdoor ontstaat er bij jou al beweging. En je kunt voelen of deze Ondersteuning bij jou past. Ook heel belangrijk, voelen we een match met elkaar!

Graag maak ik met jou een afspraak voor een belmoment. Een moment waarop jij op een plek gaat zitten waar je ongestoord kunt bellen. Je ontvangt van mij een afspraaklink. Meld je aan via https://praktijkmeili.nl/afspraak-maken/  

 

Investeer vandaag nog in jezelf.