Aanmelden nieuwsbrief

Deel met mij jouw naam en emailadres, dan deel ik met jou energetische en intuïtieve tips en ervaringen. Ik zal jou ook op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de praktijk. Voel je welkom!

 

Intuïtieve begeleiding

Mijn missie is om jou voldoende vertrouwen te geven dat je je kunt verbinden met jouw intuïtie. Je zult vertrouwen krijgen in jouw innerlijke kracht, inzicht krijgen, rust en energie. Klaar voor de volgende stap. De begeleiding kan 1 op 1 via een losse energetische sessie of traject online, buiten of in de praktijk.

Daarnaast begeleid ik samen met Evelien van Straal vanuit je Hart groepen. Wij organiseren Intuïtief van Buiten naar Binnen in de natuur en geven een vervolg daarop via de Training “Jouw Intuïtieve Weg”.

 

Ervaring van deelnemers

 Ik heb de energetische therapie gedaan bij Heidi. Ze neemt alle tijd voor je en voelt alles goed aan. Het is bijzonder hoeveel emoties er los kunnen komen, zonder dat je het tegen kunt houden, wat uiteindelijk als een opluchting voelt.

Gemma

Ik ben al enige jaren met mezelf aan de slag. Heb gesprekken gevoerd bij de POH en zelfs bij een psycholoog. Daarmee kwam ik zeker wel stappen verder, maar het voelde nog niet ‘compleet’. Tijdens de behandeling bij Heidi voelde ik, naast mijn tranen, ook de warmte door mijn lijf stromen. Letterlijk, alsof er vanuit mijn hart warmte door mijn hele lijf ging. Een hele fijne ervaring die ik vast wilde houden. Thuisgekomen omgaf ik mij, op advies van Heidi, met de kleur rood.

Myranda