Samenwerking met Evelien

Vanuit zielsverbinding

“Wij begeleiden jou in een kleine groep, naar aarding, innerlijke kracht en spiritualiteit”

Wij begeleiden je puur intuïtief

Evelien heb ik ontmoet tijdens onze opleiding ‘Multi Energetisch Essentie Therapeut’ (nu LET) bij Centrum Puur.
Steeds vaker zochten wij contact na de opleiding. We sparren graag en coachen elkaar ook op energetisch en spiritueel niveau. Onze verbinding voelt puur, fijn en krachtig. Als vanzelf zijn er plannen ontstaan om naast onze eigen praktijk ook te gaan samenwerken.

Wij hebben al diverse keren Intuïtief van Buiten naar Binnen mogen begeleiden. Het voelt zo goed en puur om intuïtief met Evelien samen te werken met de energie. De energie van ons beiden, zowel mannelijke als vrouwelijke, versterkt en vult elkaar aan als wij bij elkaar zijn. De energie van het universum, moeder aarde, de engelen en de maan, daarmee voelen wij ons verbonden. Een combinatie van al deze energieën geeft aan jou een veilige basis en vertrouwen om te voelen dat het okay is wie jij bent. Jij mag zijn wie jij bent!

Een passend vervolg op Intuïtief van Buiten naar Binnen is de training Jouw Intuïtieve Weg of deelname aan een Intuïtieve Opstelling met Thema.

Beiden hebben wij hiernaast ook een eigen praktijk. Evelien in Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

Verbinding

Vertrouwen

Puur intuïtief

Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Samenwerking

Aanvulling

Aanbod vanuit onze verbinding

 

Intuïtief Opstellen

Intuïtief van Buiten naar Binnen

Geboortereis

Groei mee vanuit onze verbinding

Doe mee!