Geboortereis

Opnieuw in verbinding met je oorsprong
A

Onrustig

A

Op zoek naar jezelf

A

Behoefte aan verhalen over vroeger

A

Terug naar je geboorte

A

Op zoek naar antwoorden

A

Verwerking

Alleengeboren-tweeling

Hoe ga ik op reis naar mijn geboorteperiode?

Om verbinding te mogen maken met jouw geboorte starten wij met twee zielsafstemmingen.
We zullen samen met jou via de telefoon intuïtief aanvoelen op wie afgestemd mag worden.
Wie weet een afstemming op jou en je moeder, of op je moeder en je zusje of broertje. Vertrouw erop dat het altijd past.

Van daaruit maken wij een afspraak voor een energetische sessie waarbij ik en Evelien je zullen begeleiden. Dit kan in de praktijk in Doetinchem of Oss of op een andere plek die voor jou past. Bijvoorbeeld de plek waar je bent geboren.

Alleengeboren-tweeling

Hoe lang is de reis?

Dat is moeilijk van tevoren aan te geven. Het is voor ons zo belangrijk om met respect en zachtheid om te gaan met de tijd rond jouw geboorte. Het is jouw basis. Daarom gaan we op jouw tempo deze reis maken. Met veel respect zullen ook je ouders, grootouders en verdere voorouders gezien mogen worden.

Een afstemming en energetische sessie zetten veel in beweging in jouw systeem.Daarom bieden wij
2 telefonische sessies aan. We zullen luisteren, vragen hoe het met je gaat en wat je nodig hebt op dat moment.
Deze geboortereis voelt voor ons compleet door het houden van een op jou afgestemd ritueel. Dan pas is deze reis afgerond.

De reis kan voor jou een passend vervolg zijn op deelname aan een zielskrachtdag. Kijk voor meer informatie op https://praktijkmeili.nl/zielskrachtdagen/

Je mag me ook mailen als je vragen hebt, dan plan ik een belmoment met jou in. Klik hiervoor op deze link https://praktijkmeili.nl/contact/

Evelien en ik begeleiden je

Door een veilige setting te creëren, ons af te stemmen op de energie van het thema, de maan en de 5 elementen, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief de Zielskrachtdag.

Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar intuïtief aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast de Zielskrachtdag, het Zielskrachttraject en Geboortetraject ,die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk.

Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor energetische 1 op 1 sessies.

 

Vertrouw op je intuïtie

Loslaten van overtuigingen,blokkades en ballast die je niet meer dienen

Antwoord op je vragen

Persoonlijke groei

Ervaringen van onze cliënten

Verbinden, samen zijn, veilig voelen en delen. Herkenning, erkenning, gezelligheid en openheid. Onderzoekend en spontaan samen zijn, samen helen, samen ontdekken. Een bijzondere dag die jezelf moet ervaren om het helemaal te kunnen voelen

Nicky

Wij nemen je mee terug naar de tijd rond je geboorte. 

 

Ga terug naar jouw oorsprong

Voel je gedragen