Intuïtief opstellen

“Puur intuïtief ruimte geven aan wat mag ontstaan.”

Intuïtief Opstellen

Intuïtief Opstellen betekent voor ons, dat wij ons puur intuïtief verbinden met de energie in het veld. De energie van alle personen individueel, van de groep als geheel, de energie van het thema van die dag, de Engelen en het Universum. Van daaruit ontstaat als vanzelf beweging, puur intuïtief bewegen wij hierin mee en volgen het veld. Wat wil het veld jou laten zien of voelen? Uit ervaring weten wij dat het altijd past voor jou, voor de groep.

Vóór de opstelling verbinden wij ons puur intuïtief in de energie met jou individueel, met alle deelnemers als groep en met het thema van die dag. Hierdoor ontstaat er als vooraf via de energie al verbinding en beweging bij jou en bij de groep als geheel. Deze energie die zo fijn is, zo helend en herkenbaar zal zijn en die inzichten zal geven.

Het Thema van de dag kiezen wij ook puur intuïtief. Voor ons beiden klopt het onderwerp bij die datum. Als dit thema bij jou hoort, zal deze opstelling onder jouw aandacht komen. Op welke manier dan ook.
Voel je welkom om aan te sluiten…Doe je mee?

Evelien en ik begeleiden je

Door een veilige setting te creëren, ons af te stemmen op de energie van het thema, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief de Intuïtieve Opstelling.

Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar intuïtief aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast de groepsactiviteiten, die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk.

Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor o.a. energetische 1 op 1 sessies.

 

Vertrouw op je intuïtie

Persoonlijke inzicht

Verbinding binnen de groep

Heb je behoefte aan inzicht?

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie?

Heb jij behoefte aan delen, helen en vertrouwen?

Ben je op zoek naar antwoorden?

Wil jij je gezien en begrepen voelen?

Voldoende afstand mogelijk!