Intuïtief van Buiten naar Binnen

Verbinding met jezelf in de natuur met een groep
A

Onrustig

A

Vermoeid

A

Hoe kan ik mij verbinden met mijn intuïtie

A

Het even niet weten...

A

Verbinding met de energie in een groep

Wat is Intuïtief van Buiten naar Binnen?

De natuur heeft zoveel wijsheid wat ze jou wil laten zien. Wordt je bewust van de signalen en inzichten die zij jou deze dag wil laten zien. Buiten ben je in beweging, de signalen en inzichten geven beweging van binnen in jouw systeem.

Wat is het resultaat?
Je krijgt vertrouwen in wie jij bent, meer rust, inzicht en antwoord op een vraag.
Evelien en ik begeleiden jou puur intuïtief en nemen je mee. We starten met een meditatie of andere passende oefening om jou te laten landen in het moment en te voelen dat je in het hier en nu bent. De rest vullen we niet in, we gaan verder met wat zich mag laten zien. Deze dag werken we met een groep van 2 tot 8 personen. Ieder neemt zijn of haar eigen stukje mee deze dag. Die energie resoneert binnen de groep.

Evelien en ik begeleiden je

Door het creëren van veilige basis, door ons af te stemmen op de energie van het thema, de maan en de 5 elementen, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief deze dag.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast Intuïtief van Buiten naar Binnen, organiseren wij samen Zielskrachtdagen https://praktijkmeili.nl/zielskrachtdagen/  en de geboortereis https://praktijkmeili.nl/geboortereis/ . Beiden hebben wij hiernaast ook een eigen praktijk. Evelien in Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

“Luister, kijk en ervaar de wijsheid van de natuur en Groei”

Uitleg Intuïtief van Buiten naar Binnen

 

Video met uitleg over 5 juli jl., luister maar…..

 De andere dagen geldt eigenlijk hetzelfde voor!

 

 

1e kennismaking in 2020 gratis!

Organisatie op diverse lokaties https://praktijkmeili.nl/agenda-2/

 

Intuitief van Buiten naar Binnen, de titel maakte me nieuwsgierig, dus ik zette de stap en ik melde me aan.
Ondanks dat ik het enorm spannend, en ook wel een beetje eng vond, ben ik nu zo blij dat ik het heb gedaan.
Ik ben er nog steeds beduusd van wat Heidi en Evelien bij mij naar boven hebben gehaald.
Het is net of ze in mijn gedachten konden lezen waar ik mee worstelde. Het was onwerkelijk, maar toch ook mooi en indrukwekkend.
Het was ook nog extra mooi dat dit moment plaatsvond midden in de natuur, dit maakte het bijzondere moment compleet.
Ik kijk uit naar een volgende keer.

Annelie

Het was een bijzondere middag.
Veilig en dat biedt ruimte om jezelf te zijn en open te stellen.

Warm, hoopvol, liefdevol.

Myranda

Soms komen er helemaal onverwacht diepgaande ervaringen op mijn pad. Zonder dat wij elkaar kenden wisten jullie zonder veel woorden wat me bezig houd. Door de omgang met materiaal en de beweging in de natuur en soms de inzet van het hele lichaam, kwam ik tot inzichten die heel levendig waren en die ik vooral heel goed kon voelen.

Marion