Intuïtief van Buiten naar Binnen

Verbinding met jezelf in de natuur of online in een groep
A

Onrustig

A

Vermoeid

A

Hoe kan ik mij verbinden met mijn intuïtie

A

Het even niet weten...

A

Verbinding met de energie in een groep

Wat is Intuïtief van Buiten naar Binnen?

De natuur heeft zoveel wijsheid wat ze jou wil laten zien. Wordt je bewust van de signalen en inzichten die zij jou deze dag wil laten zien. Buiten ben je in beweging, de signalen en inzichten geven beweging van binnen in jouw systeem.

Wat is het resultaat?
Je krijgt vertrouwen in wie jij bent, meer rust, inzicht en antwoord op een vraag. Evelien en ik begeleiden jou puur intuïtief en nemen je mee. We starten met een meditatie of andere passende oefening om jou te laten landen in het moment en te voelen dat je in het hier en nu bent. De rest vullen we niet in, we gaan verder met wat zich mag laten zien. Deze dag werken we met een groep van 2 tot 8 personen. Ieder neemt zijn of haar eigen stukje mee deze dag. Die energie resoneert binnen de groep. Meld je hier gelijk aan. Kijk in de agenda voor de data.

Wij begeleiden je puur intuïtief

Wij hebben al diverse keren Intuïtief van Buiten naar Binnen mogen begeleiden. Het voelt zo goed en puur om intuïtief met Evelien samen te werken met de energie. De energie van ons beiden, zowel mannelijke als vrouwelijke, versterkt en vult elkaar aan als wij bij elkaar zijn. De energie van het universum, moeder aarde, de engelen en de maan, daarmee voelen wij ons verbonden. Een combinatie van al deze energieën geeft aan jou een veilige basis en vertrouwen om te voelen dat het okay is wie jij bent. Jij mag zijn wie jij bent!
Een passend vervolg op Intuïtief van Buiten naar Binnen is de training Jouw Intuïtieve Weg
https://praktijkmeili.nl/training-jouw-intuitieve-weg/

Beiden hebben wij hiernaast ook een eigen praktijk. Evelien in Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

“Luister, kijk en ervaar de wijsheid van de natuur en Groei”