Home » Blog » Intuïtie » Op zoek naar je spiritualiteit
Spiritualiteit en JIJ

Op zoek naar je spiritualiteit

door | 26 okt, 2020 | Intuïtie

Je weet het waarschijnlijk al je hele leven, al is het onbewust. Jij bent spiritueel!!!
Er kunnen veel redenen zijn dat je de verbinding hiermee bent verloren.

Je ouders vonden het moeilijk ermee om te gaan, waardoor er een blokkade is ontstaan. Een blokkade waardoor jij niet kon zijn wie je werkelijk bent.
Wie weet heb jij in een vorig leven meegemaakt, dat spiritualiteit betekende dat je in de gevangenis werd gegooid of nog erger…. Hierdoor is er een projectie ontstaan vanuit jouw vorig leven, dat het niet veilig is jezelf te zijn.
Je omgeving nu vindt het moeilijk en zweverig, waardoor je het lastig vindt je weg hierin te vinden.

Het is nu tijd om je opnieuw met jezelf te verbinden. Te verbinden met wie jij diep van binnen bent. Jouw spiritualiteit te ontdekken.
Waar ligt jouw kracht? Wie zou je ermee willen helpen?
Het is erg belangrijk dat je op jouw tempo gaat voelen. Lees erover, praat erover met gelijkgestemden. Op Facebook bijvoorbeeld kun je contacten leggen. En weet…als je jezelf accepteert in je spiritualiteit, dan kom je de gelijkgestemden vanzelf tegen. Dat is echt waar!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen opnieuw in verbinding te brengen met hun intuïtie en hun spiritualiteit. 

Heb je na het lezen van dit artikel behoefte om erover te praten, stuur mij gerust een mail via https://praktijkmeili.nl/contact/ of een whatsappbericht (kijk op https://praktijkmeili.nl/ voor mijn telefoonnummer).

 

 

Gerelateerde artikelen

Generatie intuïtief doorlopen via familie-opstelling

Generatie intuïtief doorlopen via familie-opstelling

Wat draag jij van je ouders of verdere voorouders wat jou beperkt in je dagelijkse leven? Energetisch kun je in jouw familiesysteem opruimen wat past. Ontmoet jouw ouders en voorouders via een familieopstelling. In dit voorbeeld uit de praktijk staan alle stenen voor ouders, voorouders en meer…

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin