Home » Blog » Energetisch » Betekenis van dieren op jouw pad

Betekenis van dieren op jouw pad

door | 26 jan, 2021 | Energetisch, Intuïtie, Spiritualiteit, Wandelen

De betekenis van dieren op jouw pad

Een ontmoeting met een dier tijdens een wandeling in het bos. Een pimpelmees die vlak voor je raam gaat zitten en daar blijft tot jij hem hebt gezien. Het roodborstje wat zich buiten in je tuin vol trots aan je laat zien. Of valt die ene koe in het weiland jou op.

Is deze ontmoeting toevallig? Of toch niet…
Sta ervoor open wat dit dier jou wil vertellen. Let maar op, het is passend voor jou. Het dier wil jou ergens bewust van maken, een inzicht geven.

Het Roodborstje, betekenis:
Ik laat mij aan jou zien, om je te laten voelen dat er nieuwe groei komt. Blijf dichtbij jezelf en neem tijd voor JOU. Soms laat ik mij zien, omdat ik je in verbinding wil brengen met een overleden dierbare.

De Koe, betekenis:
Oersymbool van de Grote Moeder. Tegelijk een hemels en een aards symbool. Symbool van Rust en Vrede.

Als je een dier ontmoet, zoek de spirituele betekenis op en voel. Voel wat in die betekenis jou zo raakt.Waar in je lichaam voel je het? Neem je tijd om het te laten landen. Adem een paar keer diep in en uit. Voel je voeten op de grond. Leg je hand op die plek die je voelde en wrijf er zacht overheen. In zachtheid en vol liefde. Wat wil die plek jou vertellen? Luister maar naar je intuïtie. Is het lastig op dit moment? Dat is okay.

Wil jij graag meer leren over de signalen in de natuur? Ga mee naar buiten!
Ik neem je mee voor 3 wandelingen in Doetinchem. Kijk voor meer informatie op https://praktijkmeili.nl/voel-de-natuur-jouw-kracht/

Wil je overleggen of deze training Voel de Natuur, Jouw Kracht voor jou past? Plan een vrijblijvend gesprek met mij in via https://praktijkmeili.nl/contact/

 

 

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar je spiritualiteit

Op zoek naar je spiritualiteit

Heb jij regelmatig het gevoel dat je spiritueel bent. Wie weet heb je het lang weggestopt, omdat het in je omgeving niet werd of wordt geaccepteerd. Nu is het de tijd om je te verbinden met jezelf en met jouw spiritualiteit.

Lees meer

1 Reactie

  1. Myranda

    Wanneer ik ga wandelen vallen dieren mij op. Laatst fietste ik naar een vriendin en viel mijn oog op twee spelende eekhoorns. Ze rende achter elkaar aan langs de stam van een boom. Ik ben gestopt en heb even staan kijken. Zo leuk! De speelsheid en de onbevangenheid maakte mij blij. De natuur heeft mij veel te zeggen en daar geniet ik van.
    Dankjewel voor je blogje hierover!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin