Home » Blog » Alleengeboren tweeling » Ik ben een alleengeboren tweeling
Alleengeboren-tweeling

Ik ben een alleengeboren tweeling

door | 12 jun, 2020 | Alleengeboren tweeling

Ik ben een alleengeboren tweeling.

Dit artikel heb ik eerder gepubliceerd onder de titel de ontmoeting met mijn tweelingbroerziel. Het voelt zo passend om het opnieuw te publiceren, onder een andere titel. Daarmee spreek ik met mijn volle overtuiging vanuit mijn hart, ik ben een alleengeboren tweeling.

Het thema past zo in de energie van dit moment. Wordt ervan bewust of je onrustig bent, je alleen voelt. Misschien ben je al lang zoekende, maar je weet niet waarnaar. Wie weet is je kind onrustig, voelt zich alleen en kan daardoor niet alleen zijn.

Ga voelen wat mijn ervaring met jou doet, aan wie denk je. Aan jezelf, aan je zoon of dochter? Wie weet voel je juist dat je vader of moeder een alleengeboren tweeling is en draag jij voor hem of haar. Voel….

Mijn ervaring:
Mijn hele leven voel ik al dat ik een jongere broer heb. Ik vroeg mijn ouders ook om een broertje. Een tweeling heeft mij op de één of andere manier altijd wel gefascineerd. Nu weet ik hoe het komt.
Een poosje geleden valt een artikel mij op over tweelingzielen, het wordt mij duidelijk. Ik voel dat ik ook een tweelingziel heb, een jongere broer.
De laatste dagen slaap ik minder goed in. Het komt door iets wat ‘buiten’ mij ligt. Gedachtes blijven komen in mijn hoofd, alsof ik wakker moet blijven omdat er iets gaat gebeuren.
Als ik 3/4 verlichte cirkels met witte, roze en rode achtergrond zie als ik heel erg licht slaap, weet ik dat dit een boodschap voor mij is.
Helaas kan ik het beeld niet vasthouden.
Als ik het er later met een lieve vriendin over heb gaan we samen op zoek. Het wordt duidelijk dat er een verband is tussen het niet slapen, de 3/4 cirkels en mijn tweelingbroer-ziel.
Ik visualiseer opnieuw het licht. Dan de baarmoeder, waarin ik mijzelf zie. Mijn handen houden iemand links van mij vast, het is mijn broertje. Mijn voeten zet ik schrap tegen de baarmoederwand.
Dit is het moment dat ik en mijn broer van elkaar worden gescheiden. Ik voel me boos, verdrietig en alleen. Boos omdat hij me alleen heeft gelaten en ik alleen ben geboren. Verdrietig omdat hij niet geboren mocht worden. Ik accepteer mijn emoties.
Het voelt rustiger. Voor nu is het genoeg.
De volgende dag visualiseer ik opnieuw de 3/4 cirkels en de baarmoeder. Ik vraag om contact met mijn broer buiten de baarmoeder. Het lukt. Hij verschijnt links van mij. Ik zeg hem dat ik boos ben dat hij mij alleen heeft gelaten. En dat ik verdrietig ben dat hij niet geboren mocht worden. Dat ik me alleen heb gevoeld en op zoek was.
We houden elkaars handen vast. Vanaf dat moment gaat het enorm stromen bij mij. Zijn energie en mijn energie voel ik. Ik ben compleet!

Welke reactie heb jij gevoeld? Naar wie is je aandacht gegaan? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Ik luister….
Stuur mij een mail via https://praktijkmeili.nl/contact

Ik neem snel contact met je op om af te spreken voor een telefonisch moment. Tip, luister voordat we elkaar bellen naar muziek uit de baarmoeder https://open.spotify.com/playlist/21wWAY9nDgsx90841s1bqN?si=wKr20vxjS7CVIZ5V1Y89bQ
Daardoor ontstaat als vanzelf een rustige flow van waaruit je puur verbonden bent met jouw basis.

Heb je na het lezen van mijn ervaring behoefte om in verbinding te gaan met jouw ongeboren broer(s) en/of zus(sen)?
Ben je op zoek naar antwoorden?
Voel of een sessie ,een traject of familie-opstelling voor jou past. 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin