Jouw Pad en Extra

Weer verbinding met jouw innerlijke kracht!

Onrustig in je hoofd

Niet (voldoende) geaard

Behoefte verbinding met jezelf

Verdieping in lagen

Op jouw tempo

Doorvoelen van blokkades

Spiritueel?

Op jouw tempo begeleiding.

Door mijn verbinding met Moeder Aarde, de Engelen en het Universum, voel, hoor en zie ik wat voor jou nodig is om verder te mogen groeien.

Daarbij zal ik tools van lichaamsgerichte energetische therapie, edelstenen, een opstelling, een zielstekening, een zielsafstemming, meditatie, visualisatie of een andere passende oefening gebruiken. Als ik jou buiten begeleid, zal ik ook signalen vanuit de natuur inzetten om jou te laten zien en voelen hoe het nu met jou gaat.

Welk pad voelt goed voor jou?

Online, buiten of in mijn praktijk, wat voelt passend voor jou?  Op jouw tempo zal ik jou telefonisch, in de natuur of binnen intuïtief en energetisch begeleiden. Ik zal met je meelopen over jouw pad.

 

Jouw Pad!

Jouw Pad bewandel je tijdens een periode van 21 weken. Als start maak ik een zielstekening, waarbij ik beeldend maak hoe het met jou gaat op dat moment. Van daaruit gaan we samen verder. Je mag 2 afspraken inplannen voor een sessie en voor een belmoment. Ik voel daarna hoe het met jou gaat, hoeveel tijd er tussen de volgende stap zit en wat het beste past. De 2e zielstekening en de 2 edelstenen met persoonlijke boodschap ontvang je hierdoor op een passend moment. En de volgende sessies en belmomenten plannen we in op jouw tempo.

De zielsafstemming is altijd een vast onderdeel vóór een sessie. Ik stem in de energie af op Moeder Aarde, het Universum en op jou. Zo krijg ik door hoe het met jou gaat. Hierdoor ben ik voor de start van de sessie al verbonden met jou en ontstaat er beweging in je systeem.

“Voel de verbinding met jouw innerlijke kracht vanuit de kracht van Moeder Aarde en het Universum.”

Jouw Pad Extra

Jouw Pad Extra bewandel je tijdens een periode van 10 weken. Het is het vervolg op Jouw Pad of een ander traject.
Heb jij eerder een traject gevolgd bij mij en heb je behoefte aan nog een aantal weken extra begeleiding. Geef je dan op voor Jouw Pad Extra.

Het traject start met een Zielsafstemming en een Energetische Sessie. Daarna een belmoment.
Je mag via de knop Maak een Afspraak 2 afspraken inplannen voor een sessie en voor een belmoment. Ik voel daarna hoe het met jou gaat, hoeveel tijd er tussen de volgende stap zit en wat het beste past. De zielstekening en de edelsteen met persoonlijke boodschap ontvang je op een passend moment. En de volgende sessie en het belmomenten plannen we in op jouw tempo.

De zielsafstemming is altijd een vast onderdeel vóór een sessie. Ik stem in de energie af op Moeder Aarde, het Universum en op jou. Zo krijg ik door hoe het met jou gaat. Hierdoor ben ik voor de start van de sessie al verbonden met jou en ontstaat er beweging in je systeem.

Weer in verbinding met jezelf!