Traject Intuïtieve Verbinding

Begeleiding naar jouw Bron

Intuïtieve begeleiding op diepe lagen.”

9

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding?

9

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie?

9

Ben je op zoek naar een balans in mannelijke en vrouwelijke energie?

Spiritualiteit en JIJ

Begeleiding voor jou persoonlijk door ons

Nu is het tijd om echt contact te maken met jouw intuïtie. We kunnen niet volledig invullen wat we gaan doen tijdens een sessie, healing of zielstekening. Vanuit de verbinding tussen jou, ons en de energie laten we ontstaat wat mag ontstaan. 
We beginnen met een meditatie om te landen in de ruimte en verbinding te voelen.
Van daaruit werken wij intuïtief verder. Het kan zijn dat we een opstelling gaan doen of een healing. Als het weer het toelaat en het past gaan we naar buiten.
Omdat deze sessie veel in beweging zal brengen, maken we ongeveer 2 weken hierna een afspraak via Zoom. 

Meld je dan aan voor het zielskrachttraject. Met extra persoonlijke begeleiding.

 

Wij begeleiden je

Door een veilige setting te creëren, door ons af te stemmen op de energie van het thema, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief de
2 energetische sessies en van daaruit de rest van het Traject. Voor de inhoud van het hele Traject verwijs ik je naar de onderkant van deze pagina.

Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast de Zielskrachtdag(en), het Zielskrachttraject en de Maankracht healingen die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk. Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

Vertrouw op je intuïtie

Loslaten van overtuigingen,blokkades en ballast die je niet meer dienen

Samenzijn met gelijkgestemden

Persoonlijke en spirituele groei

Ervaringen van mijn cliënten

Verbinden, samen zijn, veilig voelen en delen. Herkenning, erkenning, gezelligheid en openheid. Onderzoekend en spontaan samen zijn, samen helen, samen ontdekken. Een bijzondere dag die jezelf moet ervaren om het helemaal te kunnen voelen

Nicky

Verbinding in groepsverband