Opstelling als onderdeel van een sessie

Ontdek waar jij staat
9

Voel je geen verbinding met jezelf

9

Ben je onrustig

9

Ben je somber en negatief

Een intuïtieve opstelling geeft inzicht

Een opstelling is bij mij altijd onderdeel van een energetische sessie. Er wordt veel aangeraakt in jouw systeem bij een opstelling. Hiermee begeleid ik jou intuïtief verder. De opstelling kan in de praktijk, buiten of online.

Door het 1 op 1 opstellen voel je gelijk op welke plek je staat binnen jouw familiesysteem. Je wordt je heel erg bewust waardoor er belemmeringen zijn in jouw dagelijks leven.

Na een opstelling gaat het weer stromen in je systeem, je krijgt energie, inzicht en rust.

Als jij behoefte hebt aan meer duidelijkheid over problemen waar je tegenaan loopt, een keuze wil maken, meer rust in je leven wilt, als je het gevoel hebt dat er iets in je familiesysteem niet klopt dan kan een (familie-) opstelling je verder brengen.

Hierbij werk ik met het nieuwe opstellen, op intuïtie stappen zetten naar inzicht.

 

“De vorm van een opstelling is divers, ik voel welke bij jou past.”

Inmiddels heb ik al veel opstellingen mogen begeleiden

Als je een vraag hebt en geen antwoord, dan is een opstelling een hele mooie tool daar antwoord op te vinden.

Onlangs heb ik een cliënt begeleid met de vraag welk werk ben ik naar op zoek.
Eerst mocht het stukje familie worden opgesteld. Daaruit bleek dat er iemand in het systeem tussen haar en haar familie instond. Het zo gewenste contact werd daardoor belemmerd. Een aantal stappen later is ze klaar om het vraagstuk op te stellen. Met woorden op papier, waarbij ik start met ik op te schrijven en haar daarmee te laten verbinden, heeft ze gevoeld welk soort werk ze blij van wordt.

Een cliënt ontmoet regelmatig haar overleden vader in het bos, hij laat zich zien aan haar in de vorm van een roodborstje, het maakt haar blij.

Inzicht

In jouw plek binnen de familie, antwoord op vragen, bewustwording

Energie

Bewustwording, inzicht, antwoorden

Stappen zetten

Je weet wat je wil, kunt en mag

Ervaringen van mijn cliënten

Ik ben al enige jaren met mezelf aan de slag. Heb gesprekken gevoerd bij de POH en zelfs bij een psycholoog. Daarmee kwam ik zeker wel stappen verder, maar het voelde nog niet ‘compleet’. Tijdens de behandeling bij Heidi voelde ik, naast mijn tranen, ook de warmte door mijn lijf stromen. Letterlijk, alsof er vanuit mijn hart warmte door mijn hele lijf ging. Een hele fijne ervaring die ik vast wilde houden. Thuisgekomen omgaf ik mij, op advies van Heidi, met de kleur rood.

Myranda

Hoe gaat een opstelling?

Eerst luister ik naar je en verbind mij met jou. Ik voel wat jij nodig hebt voordat we starten met de opstelling. Het kan een aardingsoefening zijn om letterlijk en figuurlijk te landen in het nu. Als het goed voelt start ik met de opstelling.

Bij de opstelling gebruik ik papier, poppetjes of andere voorwerpen.

Opstellen op papier
Op het papier schrijf je een woord of naam van een persoon. Je start met het woord IK op te schrijven, er contact mee te maken en op het papier te gaan staan.
Je voelt wat IK voor jou betekent. Van daaruit neem ik je mee in de opstelling. 

Opstellen met poppetjes of andere voorwerpen
De poppetjes of andere voorwerpen staan voor een persoon of onderwerp in jouw leven. Door er verbinding mee te maken voel je wat deze persoon of dit onderwerp met jou doet.

Van tevoren kan ik niet benoemen wat er langskomt. Ik begeleid deze opstelling puur vanuit mijn verbinding met het universum en mijn intuïtie.