Maankrachthealing

Je verbinden met de energie van de volle maan

“Verbinding, samenzijn,intuïtief ruimte geven aan wat mag ontstaan.”

9

Heb jij behoefte aan gelijkgestemden?

9

Wil jij meer verbinding met de maan?

9

Vertrouw op je intuïtie.

9

Loslaten van overtuigingen, blokkades en ballast die je niet meer dienen.

Je verbinden met de kracht van de Volle Maan

 

De kracht van de volle maan is zo voelbaar. De volle maan is op haar sterkst. Waarschijnlijk voel je het 2 dagen voor en na de volle maan, dat positieve maar ook negatieve emoties versterkt kunnen zijn. De maan belicht alles. Je ervaart dat je creatief bent en dat je misschien wat moeilijker in slaap valt tijdens deze periode. Wat zo gaaf is tijdens de volle maan (eigenlijk alle maanfases) is je af te stemmen op de energie van haar. Het kan zo helpend en krachtig zijn om dit te ervaren dichtbij de natuur en samen met een groep. 
Evelien en ik hebben tijdens vele volle manen mogen ervaren wat de energie mag doen. Wij willen jou graag in groepsverband laten ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Vandaar dat we de Maankracht healing organiseren.

Wij begeleiden je

 

Door een veilige setting te creëren en door ons af te stemmen op de energie van de volle maan en de groep. Zo vormen we puur intuïtief de Maankrachthealing, met o.a. meditatie, healing en rituelen.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.
Naast de Maankrachthealing, Zielskrachtdagen en het Zielskrachttraject die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk. Evelien in Oss; praktijk Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terug voor een 1 op 1 sessie.

Verbinding in groepsverband