Ervaringen

Van Cliënten

De ervaring van anderen deel ik graag met jou…

Wat raakt het bij jou?

Energetische sessie

Wat een mooie ervaring was dit. Een warme ontvangst in een prettige ruimte. Ik voelde me echt gezien door Heidi en veel puzzelstukjes vielen tijdens deze sessie op zijn plek. Voor mij een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou aanraden.

Luciënne

Heidi is een hele fijne vrouw. Ik kon me helemaal ontspannen. Wat ze vertelde klopte en dit gaf voor mij, naast inzichten, ook bevestiging.

Arlet

Heel fijn weer meer kunnen loslaten en in mijn eigen kracht kunnen gaan staan.

Els

TRAJECT

Ik ben al enige jaren met mezelf aan de slag. Heb gesprekken gevoerd bij de POH en zelfs bij een psycholoog. Daarmee kwam ik zeker wel stappen verder, maar het voelde nog niet ‘compleet’. Tijdens de behandeling bij Heidi voelde ik, naast mijn tranen, ook de warmte door mijn lijf stromen. Letterlijk, alsof er vanuit mijn hart warmte door mijn hele lijf ging. Een hele fijne ervaring die ik vast wilde houden. Thuisgekomen omgaf ik mij, op advies van Heidi, met de kleur rood.

Myranda

Ik heb een energetisch traject gevolgd bij Heidi.
Ze neemt alle tijd voor je en voelt alles goed aan. Het is bijzonder hoeveel emoties er los kunnen komen,
zonder dat je het tegen kunt houden, wat uiteindelijk als een opluchting voelt.

Gemma

NEI-THERAPIE

Ervaring van Karin; NEI sessie voor haar zoon

Al sinds mijn zoon klein was, wist ik dat hij hoog gevoelig was. Jarenlang gingen we hier goed mee om. Maar vanaf een jaar of 8 a 9 werd hij meer dwars en ontdekte ik dat hij ook een sterke wil had. Toen hij vanaf een jaar of 9 a 10 vaak niet naar school wilde, heb ik hulp voor ons gezocht. In de loop der jaren hebben diverse hulpverleners en therapieën de revue gepasseerd, maar niets hielp of maar even.

Inmiddels is hij 13 jaar en stapelden de problemen zich op. Afgelopen 2 jaar heeft hij veel te verwerken gekregen door de ziekte en plotseling overlijden van zijn vader. Een jaar later werd ik (zijn moeder) ook nog ernstig ziek. Het werd gewoon teveel. De boel escaleerde geregeld. We kwamen via omwegen in een intensief begeleidingstraject. Ook dit werkte niet. Er is veel onbegrip voor hoog gevoeligheid bij de reguliere hulpverlening. Het gedrag wordt vaak gezien als autisme. Maar ik wist zeker dat hij dat niet heeft.

Uiteindelijk ben ik verder gaan zoeken voor hulp die echt zou werken voor zijn hoog gevoeligheid en zijn sterke wil. Zo kwam ik op de website van Heidi. Hier las ik over NEI therapie. Na het lezen hierover, had ik goede hoop dat ik via NEI therapie de antwoorden op mijn vragen zou kunnen vinden. ‘Waar komt zijn dwarsheid vandaan en wat kunnen we eraan doen’?

Al tijdens de eerste sessie kwamen er duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. Al in de eerste week zag ik een duidelijke verandering bij mijn zoon. Maar ook zelf kreeg ik meer inzicht in de situatie. Door op een andere manier met hem om te gaan en vragen op een andere manier te stellen, voelde hij zich meer begrepen. Door deze benadering werd zijn dwarsheid veel minder. Het liep niet meer hoog op en er was geen ruzie meer. De sfeer tussen ons verbeterde. Ook ging hij weer vaker naar school.

Tijdens de tweede sessie kwamen er punten naar voren waar ikzelf nooit aan gedacht had. Hij had het hier nooit over, maar het speelde wel in zijn onderbewuste. De problemen zijn hier niet zomaar mee opgelost, maar we kunnen hier wel mee verder. En ook nu na een week zag ik zo’n enorme verandering in zijn hele doen en laten. Hij is meer ontspannen en zit veel beter in zijn vel. Wat heel erg fijn is.

Al met al zijn we door de NEI therapie met Heidi in drie weken al veel verder, zijn er meer problemen opgelost dan al die jaren met de reguliere hulpverlening.

Karin

Familie-opstelling

Een opstelling buiten in de natuur.

Daar stond ik dan, in de stromende regen, kijkend naar een dikke eik, stevig geworteld in de grond. Heidi had me net daarvoor gevraagd te kijken naar deze eik en aan te geven wat ik voelde. Mijn blik richtte zich op een noest in de boom, ik probeerde te voelen maar er gebeurde niets in mijn lichaam. Ik voelde alleen de regen die op mijn hoofd terechtkwam en ik hoorde de enorme drukte om me heen van het verkeer. Ik voelde me niet geaard en gaf dit ook aan. Misschien moest ik me bewust worden wat het betekende wanneer je geaard bent want nadat Heidi me hielp door te drukken op mijn schouders voelde ik mijn voeten steviger op de grond staan. Mijn blik volgde de boom en ik zag dat er nog een noest was verder naar boven. Ik keek erna en voelde door mijn hele lijf de tinteling en kou die me zeggen, dit is goed, dit is de plek waar je je op moet richten. Ik kreeg van Heidi ook 2 blaadjes in de hand en ik bemerkte dat ik met mijn duim enorme kracht zette op de blaadjes. Mijn duim verkleurde wit, zo hard drukte ik erop. Ik kon de blaadjes niet loslaten. Heidi gaf me daarna ook nog 2 grote bladeren. Ook bij deze bladeren gebeurde hetzelfde. Ik kon ze niet loslaten. Ik drukte met mijn ander duim enorm op deze twee bladeren. Ik sloot mijn ogen en Heidi vroeg of het iets te maken kon hebben met onderdrukking. Ik voelde weer die enorme kou en tinteling. En antwoorde ja. Zij vroeg me een getal te noemen en uit het niets antwoorde ik 8. Ik voelde mijn voeten stevig op de grond. Mijn bovenlichaam wilde naar voren vallen. Ik deed mijn ogen open en keek in de verte. Daar liep een mevrouw, met een hond. Zij had een riem in haar handen en maakte daarvan een enorme lus. En ineens wist ik het. Ik sloot mijn ogen en zag twee mensen. Zij werden vermoord door 1 man middels een strop. Ik keek toe van afstand. Ik was 4 jaar. En zag dat mijn toenmalige ouders vermoord werden door een familielid. Ik rende een steegje in en eindigde bij een klein watertje. Smal beginnend, uitlopend. Het was meer een plasje water. Het familielid stond achter me en ook ik liet het leven. Ik voelde geen pijn, ik wist dat het mijn lot was. Ik liet het gebeuren. Dit gebeurde 8 levens terug.

Ik opende mijn ogen en voelde dat mijn vingers ontspanden en dat eerst de twee kleine blaadjes en daarna de 2 grote bladeren op de grond vielen.

Tijdens het vervolg van de sessie ervaarde ik nog op twee momenten een ervaring uit een vorig leven, waarbij ook ik ervoor zorgde dat iemand het leven liet. Het was in het jaar 1500. En ik ervaarde een moment van zelf sterven door een val van een berg. Bij al deze momenten ervaarde ik geen pijn, verdriet, boosheid of andere emotie. Dit verwonderde mij enorm. Het was nogal wat. Deze levens waren toch verre van makkelijk. En ik stond een moment stil bij het feit dat ook ik iemand enorm veel pijn kan aandoen.

Toen Heidi en ik samen deze situaties besproken kwamen we tot mogelijke conclusies. Deze weg bewandel ik verder met haar. Om uiteindelijk op te ruimen wat ik nu nog meedraag vanuit mijn levens. Opruimen om anders te kijken naar situaties in mijn huidige leven. Situaties waar ik last van heb, wat ik anders wil ervaren. Vanuit een andere blik wil bekijken en benaderen.

Bij thuiskomst had ik zo’n situatie en ik voelde me anders, een klein stapje vooruit.

Ik wil deze ervaring met Heidi graag anoniem met jullie delen.

Dank je wel Heidi voor deze sessie.

Anoniem