Zielskrachttraject

“Verbinding, samenzijn, intuïtief ruimte geven aan wat mag ontstaan.”

9

Heb jij behoefte aan gelijkgestemden?

9

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie?

9

Wil je delen, helen en vertrouwen?

Verbinding op een diepere laag;
het zielskrachttraject

Conferentieoord De Poort staat voor ons als een plek waar zoveel mag ontstaan, door er alleen maar te zijn.
Door deze nieuwe tijd kunnen we niet anders dan afstand houden tot elkaar. In de ruimte, tijdens de wandeling en het eten, al deze momenten houden we veilig afstand.

Nu is het tijd om echt contact te maken met jouw intuïtie. Voel wat het aanwezig zijn, de groep en dat wat langs mag komen met jou doet. Voel…

Wil jij in verbinding komen met jouw zielskracht? Meld je dan aan voor het zielskrachttraject. Met extra persoonlijke begeleiding.

 

Evelien en ik begeleiden je

Door het creëren van veilige basis, door ons af te stemmen op de energie van het thema, de maan en de 5 elementen, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief de Zielskrachtdag.
Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast de Zielskrachtdag(en), het Zielskrachttraject en de Maankracht healingen die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk. Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

 

Vertrouw op je intuïtie

Loslaten van overtuigingen,blokkades en ballast die je niet meer dienen

Samenzijn met gelijkgestemden

Persoonlijke en spirituele groei

Zielskrachttraject