Zielsafstemming voor jou of je hond

9

Niet lekker in het vel

9

Onrustig

9

Niet weten wat er speelt

9

Afstemming voor jou

9

Afstemming voor je hond

Lastig om te voelen wat er is of hoe het gaat.

Afstemming voor jou
Het is voor jou lastig om te voelen waardoor je niet lekker in je vel zit of je onrustig voelt. Je hebt behoefte aan inzicht en vertrouwen in wat er speelt.

Door de afstemming komt er al beweging in je systeem, er ontstaat merkbare verandering.

Deze zielsafstemming is nu onderdeel van trajecten, omdat ik die verbinding altijd maak voordat ik jou ontmoet buiten, online of in de praktijk. Voor mij is het wel belangrijk dat voor jou helder is wat een afstemming inhoudt.

Afstemming voor je hond
Je hond kan niet tegen jou praten.  Je hebt het idee dat hij of zij niet lekker in het vel zit. Of wil je weten hoe het gaat met je hond.

De afstemming voor je hond maak ik voordat ik jou en je hond ontmoet voor de begeleiding van julli samen.

Wel heb je meer duidelijkheid hoe dit werkt.
Kijk voor jullie begeleiding op https://praktijkmeili.nl/begeleiding-van-jou-en-je-hond/

Inmiddels heb ik mooie afstemmingen mogen doen

De zielsafstemmingen die ik heb mogen doen, hebben veel duidelijkheid en inzicht gegeven.

Antwoord op vragen als, waardoor voel ik mij zo onrustig, waarom zit ik niet lekker in mijn vel. Waardoor is mijn hond anders dan anders. Wat wil mijn hond mij vertellen.

Maar ook verbinding met je hond na het overlijden, hoe gaat het nu met hem of haar?

Een afstemming geeft rust en helderheid. Soms is dit voldoende. Heb je het gevoel dat er meer nodig is, geef dit aan in het belmoment wat ik na de afstemming met jou in zal plannen. Een energetische sessie kan dan een waardevolle aanvulling zijn.

Antwoorden, inzicht en helderheid 

Duidelijkheid

Hoor de reden waarom er onrust is.

Kies voor nog meer verbinding met je hond

Na de afstemming is er beweging in het systeem, voel wat er verder nodig is.

Rust

Er ontstaat meer rust, wetende wat er speelt. 

Hoe gaat een afstemming?

Voor jou
Graag ontvang ik van jou een recente foto via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met jou.

Je hoeft hiervoor niet bij mij in de praktijk langs te komen. Ik ga voelen en luisteren wat jouw onderbewuste wil vertellen, aandacht voor wil.

Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, zal langskomen tijdens een sessie, traject, begeleiding of training.

Doordat ik contact heb gemaakt met jouw onderbewuste, zal er wat in gang gezet kunnen worden. Je kunt je moe voelen, verdrietig, je kunt nieuwe inzichten krijgen.

 

Zielsafstemming voor je hond
Graag ontvang ik van jou een foto van je hond via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met je hond. Doordat ik mijzelf verbind met de energie van jouw hond, is het mogelijk om af te stemmen op jouw hond.

Ik ga voelen en luisteren wat jouw hond mij wil vertellen, aandacht voor wil. Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, zal langskomen tijdens de begeleiding van jou en je hond.

Er zal bij jou als baasje duidelijkheid komen over hoe je hond zich voelt. Bij je hond zal daardoor beweging in het systeem ontstaan.

Wij hebben sinds 14 juni 2020 een hond uit de opvang in Spanje. Schat van een hond, maar aardig wat trauma’s al op haar jonge leeftijd. Ongeveer 4 weken na haar komst kwam ik in contact met Heidi. Met haar heb ik al proberen te begrijpen hoe en waarom onze hond zo angstig kan reageren. En geloof mij ik vond het in het begin ook lastig en vaag. Maar Heidi heeft mij en Angel op weg geholpen. Ik leer steeds meer en zie onze hond Angel vooruitgang maken. Ik ben dankbaar dat Heidi op ons pad is gekomen. Bedankt Heidi.

Marjolein en Angel