Zielsafstemming voor jou of je hond

9

Niet lekker in het vel

9

Onrustig

9

Niet weten wat er speelt

9

Afstemming voor jou

9

Afstemming voor je hond

In leven of overleden

Lastig om te voelen wat er is of hoe het gaat.

Afstemming voor jou
Het is voor jou lastig om te voelen waardoor je niet lekker in je vel zit of je onrustig voelt. Je hebt behoefte aan inzicht en vertrouwen in wat er speelt.

Door de afstemming komt er al beweging in je systeem, er ontstaat merkbare verandering.

Een week na deze afstemming plan ik een telefonisch gesprek met je in. Graag hoor ik wat de afstemming voor jou betekent en heeft veranderd. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken wat verder voor jou past.

Afstemming voor je hond
Je hond kan niet tegen jou praten.  Je hebt het idee dat hij of zij niet lekker in het vel zit. Of wil je weten hoe het gaat met je hond.

Is je hond overleden. ook dan kan ik mijzelf verbinden met je hond. Je hond zal mij vertellen hoe het nu gaat, wat hij of zij je wil laten weten.

Na deze afstemming heb je meer duidelijkheid en inzicht.

Binnen een week na deze afstemming maak ik een afspraak voor een telefonisch gesprek. Graag hoor ik wat de afstemming heeft betekent voor je hond en voor jou.

Inmiddels heb ik mooie afstemmingen mogen doen

De zielsafstemmingen die ik heb mogen doen, hebben veel duidelijkheid en inzicht gegeven.

Antwoord op vragen als, waardoor voel ik mij zo onrustig, waarom zit ik niet lekker in mijn vel. Waardoor is mijn hond anders dan anders. Wat wil mijn hond mij vertellen.

Maar ook verbinding met je hond na het overlijden, hoe gaat het nu met hem of haar?

Een afstemming geeft rust en helderheid. Soms is dit voldoende. Heb je het gevoel dat er meer nodig is, geef dit aan in het belmoment wat ik na de afstemming met jou in zal plannen. Een energetische sessie kan dan een waardevolle aanvulling zijn.

Antwoorden, inzicht en helderheid 

Duidelijkheid

Hoor de reden waarom er onrust is.

Kies voor jezelf of je hond

Na de afstemming is er beweging in het systeem, voel wat er verder nodig is.

Rust

Er ontstaat meer rust, wetende wat er speelt. 

Hoe gaat een afstemming?

Voor jou
Graag ontvang ik van jou een recente foto via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met jou.

Ik spreek met jou een dag en tijdstip af dat ik op jou ga afstemmen. Jij mag op datzelfde moment een rustig plekje opzoeken waar je niet gestoord zult worden. Je hoeft hiervoor niet bij mij in de praktijk langs te komen. Ik ga voelen en luisteren wat jouw onderbewuste wil vertellen, aandacht voor wil.

Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, mail ik jou binnen een week.

Doordat ik contact heb gemaakt met jouw onderbewuste, zal er wat in gang gezet kunnen worden. Je kunt je moe voelen, verdrietig, je kunt nieuwe inzichten krijgen.

Daarom maak ik graag binnen een week na deze verbinding een belafspraak met jou om een luisterend oor te bieden, er voor jou te zijn en te voelen wat je nodig hebt.  Met een energetische sessie kun je verdergaan met wat er door de afstemming in gang gezet is. Deze afstemming is ook onderdeel van het verbindingstraject of onlinetraject (zie hieronder).

 

Zielsafstemming voor je hond
Graag ontvang ik van jou een foto van je hond via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met je hond. Doordat ik mijzelf verbind met de energie van jouw hond, is het mogelijk om af te stemmen op jouw hond die nog in leven is en op jouw hond die is overleden.

Ik ga voelen en luisteren wat jouw hond mij wil vertellen, aandacht voor wil. Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, mail ik jou binnen een week na de afstemming.
Ik plan een belafspraak met je in om de afstemming te bespreken.

Er zal bij jou als baasje duidelijkheid komen over hoe je hond zich voelt. Bij je hond zal daardoor beweging in het systeem ontstaan.
Als je hond nog bij jou is, dan ga ik met jou in overleg welk vervolg bij hem of haar zou kunnen passen.

Wij hebben sinds 14 juni 2020 een hond uit de opvang in Spanje. Schat van een hond, maar aardig wat trauma’s al op haar jonge leeftijd. Ongeveer 4 weken na haar komst kwam ik in contact met Heidi. Met haar heb ik al proberen te begrijpen hoe en waarom onze hond zo angstig kan reageren. En geloof mij ik vond het in het begin ook lastig en vaag. Maar Heidi heeft mij en Angel op weg geholpen. Ik leer steeds meer en zie onze hond Angel vooruitgang maken. Ik ben dankbaar dat Heidi op ons pad is gekomen. Bedankt Heidi.

Marjolein en Angel

Krijg inzicht in wat er bij jou of je hond speelt