Intuïtieve begeleiding van jou en je hond

Samen in verbinding verder groeien

Ben jij bewust van wat je voelt?

Hoe vaak overkomt het jou, dat je onderbuikgevoel aangeeft of een keuze wel of niet bij jou past?
Hoe vaak gebeurt het dat je er niet naar luistert?
Jouw hond is verbonden met jou en voelt wat er bij jou speelt.
Ik neem jullie mee de natuur in en puur intuïtief begeleid ik jullie samen.

Mijn missie:
jou via je hond vertrouwen geven dat je je kunt verbinden met je intuïtie

Hoe?
Stapje voor stapje
In verbinding met je hond en de natuur
Vertrouwen opbouwen
Voel en luister naar de signalen van je hond
Innerlijke kracht hervinden
Leren luisteren naar je onderbuikgevoel

Resultaat:
Vrijheid in jezelf gaan ervaren
Durven vertrouwen op je intuïtie
Diepere band met je hond

“Voel die pure verbinding met je hond en de natuur”

Intuïtieve begeleiding van jou en je hond

Voordat wij elkaar zullen ontmoeten, maak ik contact met de energie van jou en je hond, door mij af te stemmen op jullie apart van elkaar. Ik voel en krijg door wat er voor jou en je hond speelt. Dit komt langs tijdens onze ontmoeting. We spreken af en wandelen op jullie tempo de natuur in en volgen de beweging die als vanzelf ontstaat.
Hoe voel jij je op dat moment, welke beweging maakt je hond als je verbinding maakt met je gevoel? Luistert je hond naar jou of  vindt hij/zij dit lastig, omdat het eigen instinct ook signalen geeft? Loopt jouw hond van je weg? Wat betekent dit voor jou, luister jij voldoende naar jezelf? Geef jij grenzen aan naar je hond? Hoe gaat het met jouw grenzen?

Snap jij wat jouw hond je eigenlijk wil vertellen…

Zielsafstemming voor je hond
Heb je behoefte om eerst meer helder te hebben hoe het met jouw hond gaat? Een zielsafstemming geeft die helderheid. Ik stem met jouw toestemming af op je hond en luister…  Met deze zielsafstemming maak ik langer verbinding met je hond.

Heb je het gevoel dat je daarna verder wil in een losse sessie samen met je hond of in een traject? Voor iedere sessie stem ik altijd af op jou en apart op je hond. Deze kortere afstemming is voor mij de start van een sessie.

Meteen als ik Heidi zie voel ik mij vertrouwd. Ze straalt rust uit en ik heb direct het gevoel dat ik mijzelf mag en kan zijn. Ook het contact tussen mijn hond Luna en Heidi is er direct. Als Heidi mij vraagt even stil te staan en te voelen, voel ik verdriet. Luna begint dan te blaffen. Praat zegt Luna! Gooi het eruit! In de wandeling die volgt laat Luna mij duidelijk zien wat ik nodig heb. Wanneer ik met mijn aandacht niet bij mijzelf ben, is Luna ver weg. Wanneer ik dat wel ben, is Luna dichtbij. Als ik goed oplet, verteld Luna mij heel veel. Het was fijn om in het bos te zijn. Daar voelde ik mij vrij om mijzelf te uiten. Ik voelde daar de ruimte en de rust die ik nodig had. Ik ben naar huis gegaan met inzicht en rust. Dankbaar voor deze bijzondere dag samen met Luna en Heidi.

Nicky en Luna

Voel je vertrouwen groeien in je intuïtie over jezelf en je hond

Voel die verbinding!!!