“Verbinden, intuïtief ruimte geven aan wat mag ontstaan.”

Zielskrachtdag

Evelien en ik begeleiden je

Door een veilige setting te creëren, ons af te stemmen op de energie van het thema, de maan en de 5 elementen, de groep en het universum, vormen we puur intuïtief de Zielskrachtdag.

Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar intuïtief aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum. Naast de Zielskrachtdag, het Zielskrachttraject en Geboortetraject ,die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk.

Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor energetische 1 op 1 sessies.

 

Vertrouw op je intuïtie

Loslaten van overtuigingen,blokkades en ballast die je niet meer dienen

Verbinding binnen de groep

Persoonlijke groei

Ervaringen van onze cliënten

Verbinden, samen zijn, veilig voelen en delen. Herkenning, erkenning, gezelligheid en openheid. Onderzoekend en spontaan samen zijn, samen helen, samen ontdekken. Een bijzondere dag die jezelf moet ervaren om het helemaal te kunnen voelen

Nicky

9

Ben je op zoek naar antwoorden?

9

Wil je graag meer verbinding met je intuïtie?

9

Heb jij behoefte aan delen, helen en vertrouwen?

9

Ga je mee op zoek naar de periode rond jouw geboorte?

Veiligheid, geborgenheid en vertrouwen tijdens de Zielskrachtdag

Conferentieoord De Poort staat voor ons als een plek waar zoveel mag ontstaan, door er alleen maar te zijn.
Door deze nieuwe tijd kunnen we niet anders dan afstand houden tot elkaar. In de ruimte, tijdens de wandeling en het eten, al deze momenten houden we veilig afstand.

Nu is het tijd om echt contact te maken met jouw intuïtie. Voel wat het aanwezig zijn, de groep en dat wat langs mag komen met jou doet. Voel…
We gaan de dag niet volledig invullen, het samenzijn en de ruimte geven aan wat er mag ontstaan is de kern van de dag. Vanuit verbinding, vertrouwen en overgave. Wij verbinden aan iedere zielskrachtdag het thema geboorte.
De eerstvolgende zielskrachtdag is op 30 augustus a.s.
Het voelt zo passend dat de energie van de Maan en de 5 elementen deze dag er bij mogen zijn.

Van daaruit starten we een meditatie om te landen in de ruimte en verbinding te voelen met elkaar en het thema van deze dag.
Intuïtief werken wij verder. Het kan zijn dat we een opstelling gaan doen of een healing. Als het weer het toelaat maken we een wandeling in het naastgelegen bos. Wie weet ontstaat er een intuïtieve opstelling buiten. Je mag ook juist dan kiezen voor een rustmoment.

Omdat deze dag vaak heel veel in gang zet, zullen we een week na deze zielskrachtdag een telefonisch gesprek met je inplannen.

Wil je investeren in jezelf en op een nog diepere laag in verbinding komen met jouw geboorte? Meld je dan aan voor de geboortereis via https://praktijkmeili.nl/geboortereis/