Zielsafstemming voor jou of je kind

9

Niet lekker in het vel

9

Onrustig

9

Niet weten wat er speelt

9

Verbinding met het onderbewuste

9

Behoefte jezelf of je kind nog beter te begrijpen

9

Handvatten

Lastig om te voelen wat er is of hoe het gaat.

Afstemming voor jou
Het is voor jou lastig om te voelen waardoor je niet lekker in je vel zit of je onrustig voelt. Je hebt behoefte aan inzicht en vertrouwen in wat er speelt. Door de afstemming komt er al beweging in je systeem, er ontstaat merkbare verandering.

Deze zielsafstemming is voor mij een belangrijk onderdeel van trajecten, omdat ik die verbinding altijd maak voordat ik jou ontmoet buiten, online of in de praktijk. Deze afstemming is ook los af te spreken.

Afstemming voor je zoon of dochter
Wil jij je kind nog beter begrijpen. Heb je het gevoel dat jij of anderen handvatten nodig hebben om het beste in je kind naar boven te halen? Een zielsafstemming geeft inzicht en handvatten. Vanaf 12 jaar is het fijn als je kind ook toestemming geeft. Heb jij het gevoel dat je zoon of dochter het ook goed begrijpt en is hij/zij nog geen 12 jaar, dat is okay. Wie weet heeft je zoon of dochter vragen….Ik hoor ze graag.

Inmiddels heb ik mooie afstemmingen mogen doen

De zielsafstemmingen die ik heb mogen doen, hebben veel duidelijkheid en inzicht gegeven.

Antwoord op vragen als, waardoor voel ik mij zo onrustig, waarom zit ik niet lekker in mijn vel.

Een afstemming zet veel in het systeem in beweging. Heb je het gevoel dat er meer nodig is, geef dit aan in het belmoment wat ik na de afstemming met jou in zal plannen. Een energetische opstelling/ sessie kan dan een waardevolle aanvulling zijn.

Antwoorden, inzicht en helderheid 

Duidelijkheid

Kies voor nog meer verbinding met jezelf en je zoon of dochter

Inzicht

Handvatten

Hoe gaat een afstemming?

Voor jou
Graag ontvang ik van jou een recente foto via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met jou.

Je hoeft hiervoor niet bij mij in de praktijk langs te komen. Ik ga voelen en luisteren wat jouw onderbewuste wil vertellen, aandacht voor wil.

Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, zal langskomen tijdens een sessie, traject, begeleiding of training.

Doordat ik contact heb gemaakt met jouw onderbewuste, zal er wat in gang gezet kunnen worden. Je kunt je moe voelen, verdrietig, je kunt nieuwe inzichten krijgen.

 

Zielsafstemming voor je zoon of dochter
Graag ontvang ik van jou een redelijk recente foto van je zoon of dochter via whatsapp of email. Met behulp van deze foto maak ik in de energie contact met hem/ haar. Doordat ik mijzelf verbind met de energie van je kind, is het mogelijk om af te stemmen op hem/ haar.

Ik ga voelen en luisteren wat je zoon/ dochter mij wil vertellen, aandacht voor wil. Wat ik doorgekregen en gevoeld heb tijdens deze afstemming, geef ik jou door via een audio of email.

Er zal bij jou als ouder duidelijkheid komen over hoe je zoon of dochter zich voelt. Bij je kind zal daardoor beweging in het systeem ontstaan.

Afstemming ook mogelijk voor je hond, https://praktijkmeili.nl/begeleiding-van-jou-en-je-hond/