Home » Blog » Agenda » Zielskrachtdag, dagen en Zielskrachttraject voor groepen

Zielskrachtdag, dagen en Zielskrachttraject voor groepen

door | 13 mei, 2020 | Agenda, Intuïtie

Evelien heb ik ontmoet tijdens de opleiding lichaamsgerichte energetische therapie. Steeds vaker zochten wij elkaar op om te sparren. Van daaruit merkten wij dat wij een sterke verbinding hebben in de energie. We stemmen op elkaar af voor inzicht en bewustwording, waardoor we verder groeien.

Onze samenwerking is onze kracht, we vullen elkaar aan. Beiden zijn we energetisch therapeut en vinden het geweldig om met groepen te werken, in opstellingen, met rituelen, de natuur en dat alles in verbinding met het universum.

Door Corona zijn we beiden op pauze gezet. Ik heb in deze periode veel gewandeld, gelezen en gemediteerd. Dit heeft mij nog verder bij mijzelf gebracht, ik heb mijn spiritualiteit volledig omarmd.

We hebben het plan weer opgepakt om samen activiteiten te organiseren. Nu met een andere insteek. Meer vanuit de ziel en spiritualiteit.
Na een poosje sparren zijn onze activiteiten geboren.

Naast de Zielskrachtdag(en), het Zielskrachttraject en de Maankracht healingen die we samen organiseren, hebben we beiden een eigen praktijk. Evelien heeft een praktijk is Oss; Straal vanuit je Hart en ik in Doetinchem; Praktijk Měilì. Bij ons beiden kun je terecht voor 1 op 1 sessies.

De eerste staat gepland op 5 juni a.s. van 10.00-16.00 uur in Conferentieoord de Poort in Groesbeek.

Het is een zielskrachtdag met als thema: Terug naar jouw geboorte.

In de periode dat je in de baarmoeder zit, is aangetoond dat je veel voelt en hoort. Zelfs in de periode voor de conceptie is dit mogelijk. Wat je hebt gevoeld en meegemaakt kan verstrekkende gevolgen hebben voor je verdere leven. Misschien heb je tijdens de zwangerschap jouw tweelinghelft verloren en ben je alleen geboren.
Tijdens deze zielskrachtdag gaan we terug naar de periode rond jouw geboorte.

Prijs € 128,00
Inclusief koffie/ thee/ water en lunchbuffet.

Meld je nu aan!

Ben je op zoek naar verbinding met jouw zielskracht op een nog diepere laag? Kijk op mijn website onder verbinding/verbinding in groepsverband.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Voor altijd verbonden…

Intuïtieve tekst nadat ik verbinding heb gevoeld met mijn ongeboren kindje. Lees verder…Wil je erover praten? Kijk op https://praktijkmeili.nl/contact/

Lees meer
Intuïtief Opstellen

Intuïtief Opstellen

Wat betekent Intuïtief Opstellen?
Puur intuïtief verbind ik mij met het veld wat ontstaat in de energie, door personen, engelen, het universum, moeder aarde en een thema met elkaar te verbinden.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin